Nytt IRM-bygg på CCB åpnetSolid historie, eiere med vilje og evne, sterk kundeorientering og god opplæring av de store som Statoil, er stikkordene for at IRM-avdelingen i dag kunne invitere ansatte og kunder til åpningen av nytt kontor-og verksted på CCB.


Ca. 40 fremmøtte fikk en flott introduksjon av IRM sitt nye kontor- og lagerverksted på basen i dag. Etter marsipankake og kaffe kunne adm.dir Kurt R. Andreassen ønske velkommen til åpningen av nok et bygg på Coast Center Base. Han overlot æren av å klippe den røde snoren til basesjef Audun Gunnarson på Statoil Ågotnes.

- Siden 2000 har vi vært inne i en kontinuerlig byggeprosess både for kunder og for vår egen virksomhet. Basen har utviklet seg enormt, og vi tror investeringene er så gode at de fører til at kundene våre blir, smilte en fornøyd Andreassen til forsamlingen.

 

Servering i tråd med begivenheten.

 

Ca.40 ansatte og kunder fikk en flott presentasjon av IRMs nye sastning.

 

Veteran og en av prosjektlederne på IRM, Erling Skoge.

 

IRM-direktør Ronny Haufe holdt en omfangsrik presentasjon av IRMs historie som begynte med ressurser fra logistikkavdelingen på 70-tallet. Veteran, og en av tre prosjektledere på IRM i dag, Erling Skoge, var med på å ta i mot den første riggen som kom til CCB i 1975. Siden den gang har han mellom 150-200 rigganløp bak seg på basen. I 1996 ble behovet for riggtilgang til CCB så stort at en egen IRM-avdeling ble etablert. Bare siden 2007 kan avdelingen skilte med hele 56 rigganløp.

- Det viktigste vi har fått på plass med de nye fasilitetene er at vi nå kan tilby kundene våre en samlokalisering, sier IRM-direktør Ronny Haufe.

 

- Tidligere har vi måttet spre folk og materiell over mange lokasjoner. Det koster ekstra tid og penger. Vi har selvsagt hatt god hjelp av Statoil, men vi har savnet et permanent sted for å kunne serve kundenes behov effektivt. Nå kan vi tilby kundene alt de trenger der de er, sier prosjektdirektør Ronny Haufe, og det forstår vi når vi ser ut av vinduet på hans kontor. Med få meter til kaien ruver riggen Regalia i været.

Byggene ble påbegynt i mars 2010 og har kostet CCB 31 millioner kroner.

Publiseringsløsning levert av Argo Internett AS © 2010