Vellykket sjøsetting av testvindmølle

Coast Center Base AS (CCB) har levert sitt første prosjekt til vindkraftmarkedet.


Sammenstilling og sjøsetting av Sway sin flytende testvindmølle gikk helt etter planen, og møllen ligger nå ved CCB for kontroll og testing. Om kort tid vil den skipes ut til CCB Kollsnes hvor den skal ankres opp og testes i de neste årene.

- Dette er historisk for Sway AS, sier adm.dir. Michal Forland. Prototypen er ferdig og vi er veldig fornøyd med resultatet. CCB har håndtert gjennomføringen av prosjektet på beste måte.

Daglig leder for CCB Kollsnes, Irene Lillehammer, og operasjonssjef ved CCB, Michelle Williams, som i 2009 startet opp arbeidet med vindkraft i bedriften, er stolte over å kunne se prototypen vel i sjøen.

- Dette har har gitt oss viktig og interessant erfaring, noe vi vil dra nytte av i de neste prosjektene vi skal delta i innenfor vindkraft. Det er ikke størrelsen på prosjektet som er det viktigste i denne fasen, men den kunnskapen vi tilegner oss for fremtidig forretningsdrift innenfor vindkraftmarkedet, sier Irene Lillehammer.


Daglig leder i CCB Kollsnes, Irene Lillehammer, adm.dir i Sway AS, Michal Forland og operasjonssjef hos CCB, Michelle Williams
Klar for utløft i sjø


Like før sjøsetting


Prototypen vel plassert i sjø hos CCB


Prosjektlederne for vindmølleprosjektet hos CCB: Fra venstre, Leif Petter Jørgensen og Erling Skoge.

Publiseringsløsning levert av Argo Internett AS © 2010